Je relatie stopt, waar moet je rekening mee houden?

“Een echtscheidingsadviseur met meer dan alleen kennis van financiën is de oplossing”

“Wat zijn de gevolgen van onze echtscheiding, kan ik in het huis blijven wonen, hoe sta ik er straks financieel voor”, dat zijn de vragen die direct in je opkomen als je relatie ten einde komt. En daar wil je snel antwoord op. Maar wat je ook wilt weten is wat er nog meer op je af gaat komen in deze onzekere, vaak emotionele tijd. Dan is het fijn als jouw financieel adviseur meer weet dan alleen de financiële consequenties. En dat is nu precies waar je financieel planners Jeroen van Geest en Ted van Eijk voor kunt benaderen.

Ted van Eijk en Jeroen van Geest doen meer dan alleen financieel advies geven, zij leggen uit wat er allemaal bij een relatiebreuk komt kijken.

Bron: Telstar Mediacentrum, Pijnacker

Veel mensen gaan in eerste instantie op zoek naar een advocaat, maar een oriënterend gesprek met een financieel adviseur, zeker een adviseur die gespecialiseerd is in echtscheidingen is een betere eerste stap.

Deze kennis deden Jeroen van Geest en Ted van Eijk op in de tientallen jaren dat ze werkzaam zijn als financieel adviseur en hypotheekadviseur. Echtscheidingen hebben net een stukje extra inlevingsvermogen en kennis nodig. Jeroen en Ted hebben de krachten gebundeld en zijn beide woonachtig in Delfgauw en werkzaam in Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw en Delft.

“Je wilt er samen uitkomen”
Je kunt hen werkelijk alles vragen wat je wilt weten, want naast financieel advies zijn ze gespecialiseerd in alles wat er bij een echtscheiding, of het beëindigen van een partnerschap komt kijken. “Ik wil wel benadrukken dat we adviseren in het geval dat de twee partners de intentie hebben er samen uit te komen. Dan kunnen we heel veel voor beide partners betekenen”, legt Jeroen van Geest uit.

Wat komt erbij kijken?
Ted van Eijk vult aan: “De meeste mensen hebben niet de financiële achtergrond die wij hebben, of de ruime kennis en ervaring die wij samen inmiddels hebben opgedaan. Naast de hypotheek komt er nog veel meer bij kijken. Is het convenant bijvoorbeeld wel uitvoerbaar? Daarin staat een hele lijst afspraken, maar hoe pakt dat uit in de praktijk? Kun je wel in dat
huis blijven wonen, hoe zit het met de nalatenschap, de alimentatie, het ouderschapsplan, pensioenvoorzieningen, fiscale consequenties, alles komt aan de orde. Wij adviseren ook op de vlakken waar klanten nog niet aan gedacht hebben.”

Jouw adviseur
Wat zo fijn is aan deze twee adviseurs die gespecialiseerd zijn in echtscheidingen is dat je te maken krijgt met één aanspreekpunt, je hoeft niet op zoek naar allerlei verschillende adviseurs op verschillende vakgebieden. Dat geeft enorm veel rust in een tijd vol emoties. Je krijgt praktische, heldere adviezen waar je wat mee kunt. Iemand die meedenkt geeft snel zekerheid en daar heb je behoefte aan. Dat zorgt ervoor dat de (ex-)partners beter samen kunnen beslissen wat de beste oplossingen zijn. Onderbouwd door een plan, en niet alleen gebaseerd op gevoel en emoties.

Uit elkaar gaan heeft tijd nodig. Als er kinderen bij betrokken zijn blijf je altijd samen ouders. Met dat voor ogen is het fijn als een adviseur jullie samen begeleidt, op alle onderwerpen die aan de orde komen. Jeroen en Ted komen bij je thuis voor een oriënterend gesprek. Dan leer je elkaar kennen, en in deze situatie is dat een meerwaarde. Samen kom je tot een  plossing die werkt voor jullie.

Financieel Planners
Jeroen van Geest en Ted van Eijk zijn als Financieel Planner al decennia actief als adviseur in de financiële sector. Beide wonen zij in Delfgauw en zijn goed bekend in de regio Pijnacker, Delfgauw en Delft. Zij zijn gespecialiseerd in hypotheekadvies voor particulieren en ondernemers en hebben veel ervaring met complexe financiële vraagstukken.

Daarnaast is Jeroen actief als echtscheidingsadviseur. Mocht u op zoek zijn naar een financiële raadgever en geheel vrijblijvend van gedachten willen wisselen over een specifieke situatie, neem dan gerust contact met hen op.

Ted van Eijk en Jeroen van Geest doen meer dan alleen financieel advies geven, zij leggen uit wat er allemaal
bij een relatiebreuk komt kijken.

Contactgegevens
Ted van Eijk
0683334348
Ted.vanEijk@geijsel.nl

Recent Posts

Leave a Comment