Financiële rust en geld besparen?

 In Nieuws, Tips

Geijsel Hypotheken is niet alleen uw adviseur voor uw woning- of zakelijke financiering, maar wij helpen u ook graag bij andere (financiële) vraagstukken.

De afgelopen jaren heeft u vast één van de volgende vragen gesteld aan uzelf, maar verder niks meegedaan:

  • Tot welke leeftijd wil en kan ik doorwerken?
  • Wat zijn mijn wensen en mogelijkheden naar de toekomst toe en welk inkomen heb ik (en mijn gezin) dan nodig?
  • En wat is er voor mijn pensioen geregeld en wat kan ik zelf doen?
  • Wat gebeurt er als ik arbeidsongeschikt raak en hoe ziet mijn financiële situatie er dan uit en hoe kan ik dit risico afdekken?
  • Wat gebeurt er als ik overlijd en hebben mijn nabestaanden dan genoeg financiële middelen om van te leven?
  • Kan ik mijn huis verduurzamen en wat kost dit dan?
  • Kan ik die grotere woning kopen en wat gebeurt er dan met mijn bestaande hypotheek?
  • Er is (veel) overwaarde op mijn woning, maar wat kan ik daarmee doen?
  • Mijn woning is aanzienlijk in waarde gestegen, maar heeft dit ook invloed op mijn rente?
  • Kan ik mijn kind(eren) helpen met de aankoop van hun (eerste) woning?

 

Veel Nederlanders hebben moeite met het vinden van antwoorden op bovenstaande vragen. En net zoveel mensen hebben helemaal geen zin om zich hierin te verdiepen. Vroeg of laat zijn antwoorden op deze vragen wel belangrijk, ook voor u en uw gezin! Het doel is natuurlijk een financiële situatie nu en in de toekomst die aan uw verwachtingen voldoet!

Wij helpen u graag met het beantwoorden van deze en andere vragen, zonder dat het u veel tijd en geld kost. Wij kunnen u een persoonlijk financieel toekomstplan aanbieden en kunnen u oplossingen aandragen om risico’s af te dekken. Wij vragen gegevens bij u op en met een paar minuten van uw tijd geeft u ons al veel inzage in uw huidige- en toekomstige situatie! Een eerste gesprek is bij ons altijd geheel vrijblijvend!

Klantlezing vermogensopbouw

In het kader van vermogensopbouw en de vraagstukken daarbij, willen wij u bij deze alvast aankondigen, dat wij een klantlezing gaan organiseren op 17 oktober 2024 over vermogensopbouw. Een uitnodiging hiervoor zal op een later moment volgen. U bent van harte welkom!

TIP besparing hypotheeklasten

Alvast een kleine tip die u mogelijk al direct geld kan besparen. Heeft u een lopende hypotheek? Stuurt u ons dan uw WOZ-beschikking toe die u dit jaar heeft gekregen. Grote kans dat de waarde van uw woning weer (aanzienlijk) is gestegen. Deze hogere waarde kost u meer belasting, maar wist u ook dat het ook geld kan besparen op uw hypotheeklasten. Er zit (veelal) een risico-opslag in uw rentepercentage en mogelijk valt u door de hogere woningwaarde in een lagere risicoklasse (waarde woning t.o.v. hoogte uitstaande schuld). Dit heeft tot gevolg dat u mogelijk een lager renteperecentage krijgt. Wij onderzoeken dit graag voor u.

Bent u geïnteresseerd of heeft u hier vragen over neem dan contact met ons op telefoonnummer 020-4969269 of stuur een e-mail naar info@geijsel.nl

Recent Posts

Leave a Comment